-De God monsters

-Winnen zonder moeite

-Het oude egypte

-Toernooien uit de serie

-Dungeon dice monsters

-Seto Kaiba

-De legendarishe draken

-Zielemonsters

-Duel hulpjes

-Yu-gi-oh obsessie

Als je geobsedeert bent door het kaartspel of door gewoon de serie dan is deze pagina perfect voor jou, hier staan allemaal Yu-gi-oh spullen die getikte mensen hebben gemaakt om aan geobsedeerde fans te verkopen.

Dueldisk

Dit is de dueldisk van Kaiba's battle city toernooi je ziet hier de japanse en de engelse versie, de dueldisk heeft een paar eigenschappen deze zijn: een deck-houder, een kaartenkerkhof, 5 ruimtes voor strik of magische kaarten, 5 plaatsen voor monster kaarten en een levenspunten teller.

Milenium puzzel

Dit is Yugi's milenium puzzel die je met behulp van een ketting ronf je nek kan hangen om zo dan Yugi te spelen je kan hem wel niet demonteren maar als je een geobsedeerde fan van Yugi bent dan heb je alleen nog een goede Yugi deck nodig, en nee er zit geen oude geest in.

Yu-gi-oh rekenmachine

Dit is een rekenmachine speciaal voor duels gemaakt eigenlijk is het gewoon een doodsimpel rekenmachine met een paar extra functies zoals worteltrekken en precenten met een onozel klein boekje voor de score bij te houden.

Kaarten portfolio

Dit is de Kaiba versie maar er is ook een Yugi versie de bedoeling van dit boekje is gewoon je kaareten er in steken maar dan is mijn vraag waarom steek je dan je kaarten erin als je ze daarna er terug moet uithalen dat is toch tijdverspilling, je kaarten dienen toch om mee te spelen en er kunnen ook maar weinig kaarten allé toch als ge het ziet op echt formaat.

Duel handschoen

Dit is de duel handschoen van het duel koningkrijk hiermee kan je nog beter Yugi nadoen je kan de star chips er niet uithalen, en hij heeft niet de perfecte vorm maar het is wel plezant en weeral perfect voor de geobsedeerde Yu-gi-oh fans.

Yu-gi-oh sleutelhangers

Dit zijn sleutelhangers in de vorm van die legerplaatjes waar informatie op staat over de soldaat maar hier staat geen informatie op maar wel een prent van een monster of van een personage, en wederom zijn deze sleutelhangers ook perfect geschikt voor de geobsedeerde Yu-gi-oh fans onder jullie.

Officiele yu-gi-oh trading card game pin

Dit is een gewoon speldje dat je op je jas of T-shirt pint en hiermee kan je in één keer laten zien dat je een Yu-gi-oh duelist bent en hiermee kan je ook weer gaan stoefen bij je vrienden, niet dat er veel om over te stoefen is maar allé, wederom is dit perfect voor de geobsedeerde Yu-gi-oh fans onder jullie.